Creixem en quan a serveis, creant nous i millorant els presents, amb la finalitat d'assolir la satisfacció cada dia de més clients. Prova'ns i decideix per tu mateix, segur repeteixes.

 


:: Servei integral de vehicles multimarca: Turismes, industrials i 4x4 de qualsevol marca. Ens avalen més de trenta-cinc anys de completa dedicació i una extensa cartera de clients satisfets.

:: Ampli horari d'atenció en tallers i vendes: Perquè el temps és or, ara pots deixar i recollir el teu vehicle, conèixer els nous models ŠKODA i sol-licitar assessoria sense alterar el teu dia de feina. Obrim de dilluns a divendres de 8:00 a 13:00 h i de 15:00 a 20:00 h, i els dissabtes de 8:00 a 13:00 h.

:: Servei ràpid de manteniment i reparacions urgents: Realitzem manteniment i petites reparacions sense cita prèvia, perquè no perdis el teu temps. No pateixis esperes innecessàries per a les revisions periòdiques, nosaltres les realitzem al moment.

:: Atenció i assessorament especialitzat: Sempre atès per professionals qualificats, perquè sàpigues en tot moment el que és millor per a tu i per al teu vehicle.

:: Reparacions mecàniques, elèctriques i diagnosis electrònica: Mecànica general, electricitat i diagnosi electrònica. Disposem de la millor tecnologia per a localitzar i solucionar qualsevol tipus d'anomalia en el teu vehicle.

:: Venda, assessoria i instal·lació d'accessoris: Equipem el teu vehicle amb l'última tecnologia. Les marques més prestigioses en seguretat, entreteniment i ajuda a la conducció: auto-ràdios, equips d'alta fidelitat, so i imatge, DVD, localització via satèl·lit, navegadors GPS, alarmes, fars addicionals, telefonia amb mans lliures, làmines solars, retolacions a mida, enganxalls de remolc i més. Tot això instal·lat seguint l'homologació vigent i sobretot, amb el detall i cura del nostre personal. Visiti la nostra secció d'accessoris.

:: Servei de neumàtics: Venda, canvi i reparació de neumàtics de les principals marques com: Michelin, Continental, Bridgestone, Pirelli, Dunlop, Uniroyal, Goodyear i més. En comprar cada neumàtic obtens el muntatge, canvi de vàlvula i equilibrat GRATUÏT. Pregunta per les nostres promocions especials.

:: Servei d'aire condicionat i climatització: Instal·lació, manteniment i reparació d'equips. Disposem d'estació de càrrega de gas, comprovació de fuites i pressions. Substitució del filtre secador, filtre d'antipol·lució i optimització del sistema.

:: Venda de vehicles nous: Turismes, monovolums, 4x4, furgonetes, camions. Carrossats i grues a mida. Tota la gamma de models ŠKODA, HYUNDAI, MITSUBISHI, amb total garantia del fabricant.

:: Vendes de vehicles de reestrena: Semi nous, Gerència, Km 0 i vehicles d'ocasió procedents de canvi. Seleccionats i revisats pel nostre personal, amb garantia per a la teva seguretat.


:: Assegurances, Finançaments i matriculacions de vehicles: T'oferim les millors condicions per assegurar el teu vehicle en qualsevol de les diferents modalitats, finançar-lo de manera total o parcialment i matricular-lo.

:: A més: Alineatge de direcció, canvi d'amortidors, servei de frenòmetre, anàlisi de 4 gasos, gestió electrònica, enfocament de fars, revisió pre-ITV i molt més.

 

Visita'ns a Facebook
© 2018 Sebantoni S.L. Més de trenta-nou anys al seu servei

Utilitzem “cookies” prňpies i de tercers per tal d’oferir una millor experičncia de navegació. Si segueixes navegant entendrem que ho acceptes.

Més informació ACCEPTAR